Coronavirus – Apotheek Forellendaal – Den Haag

Apotheek Forellendaal

Forellendaal 430 2553LP Den Haag Tel:070-2059345 Fax:070-2059334

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.

Maatregelen rondom coronavirus

Het is gebleken dat COVID-19 (Coronavirus) hard om zich heen grijpt. Gemaakte plannen blijken niet meer effectief. We zitten midden in een dreigende epidemie. De overheid heeft nieuwe maatregelen getroffen om de uitbreiding van het Corona virus in te dammen. Wij vinden het erg belangrijk  om deze maatregelen te implementeren in onze apotheek in het belang van de gezondheid van onze patiënten en medewerkers.

– Daarom wordt u verzocht om uw recepten en uw medicatie zoveel mogelijk telefonisch te bestellen. De apotheek zorgt ervoor dat de medicatie bij u thuis wordt bezorgd.

– Spoedmedicatie (zoals antibiotica en pijnstillers) worden op dezelfde dag van bestelling bezorgd.

– Chronische medicatie (zoals hart-, schildkliermedicatie etc.) krijgt u na 2 werkdagen thuisbezorgd. U wordt vriendelijk verzocht om uw chronische medicatie ruim van te voren te bestellen.

– Het is niet mogelijk om medicatie te hamsteren en u ontvangt uw medicatie op basis van de reguliere regels voor maximaal 3 maanden mee.

Bij voorbaat onze dank voor uw begrip en medewerking.
Voor vragen kunt u gerust telefonisch contact opnemen met uw apotheek (telefoonnummer: 070-2059345)

Namens,

Directie en personeel van Apotheek Forellendaal